Saturday, 13 August 2011

Our colour scheme this week

It is fair to say that our colour scheme this week has been dominated by mauves, purples, blues and white.
Gorgeous Hydrangeas, Scabiosa, Mentha, Roses, Bridal Gladioli, Ammi... and much more..A customer requested Lavender to be put in this bouquet. Together with the other herbs it smelled DIVINE!!!!More mauves, pinks, whites....


Oh! And say hello to Mrs Butterfly! We believe she will become our new regular visitor now Mr B Bee hasn't shown himself for a little while... He probably went on a holiday to the sun... Can't really blame him!

5 comments:

Riet said...

Prachtige boeketten, zulke mooie kleuren.

Kay said...

sooooo beautiful..

Madelief said...

Hoi Martin,

Dank je wel voor je leuke berichtje op mijn blog! Jee, het is niet niks om van Amsterdam naar landelijk Engeland te verhuizen. Ik kan mij voorstellen dat je de stad zo nu en dan mist. Ik geniet er altijd enorm van wanneer ik er rondloop. Het is een groot museum!

Je boeket vind ik prachtig. Je hebt mooie kleuren gekozen. Leuk ook de combinatie van veld/tuin bloemen en wat klassiekere bloemen. Ik hou daar wel van!

Ik wens je een gezellige avond!

Madelief

Riet said...

Hou Martin. Even over de lavendel velden op mijn blog. Ze zijn in het plaatsje Broadway en het is snowshill lavender farm geloof ik.
Ik heb geen idee hoe lang de lavendel door bloeit. Ligt Broadway bij jullie in de buurt? Het is puur landelijk en heel klein.
Groeten van Riet

Martin & the Magpie said...

@ Madelief: Bedankt voor de complimenten! Amsterdam is inderdaad 1 groot museum! Ik vind het altijd heerlijk om over de grachten te lopen en de Jordaan in te duiken. De achterstraatjes door en de winkelstraten vermijdend... Prachtstad!
@ Riet: Ik heb het even op moeten zoekn; het ligt hier ongeveer een uur a anderhalf uur rijden vandaan.. Niet te ver dus voor een dagje uit! Ik zal eens met ze moeten bellen en kijken of alles nog in bloei staat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...